?

Log in

oorvsoog's Journal

Name:
dutchies who love live photography!
Location:
Membership:
Open
Posting Access:
All Members , Moderated
PhotobucketPhotobucketPhotobucket


Wij houden van live muziek én van fotografie. Er is geen reden voor ons om te kiezen.
Deze community is voor de foto's die wij maken tijdens geweldige concerten en alle verhalen/herinnering erbij. Oor vs. oog, horen en zien.

Je mag dus kiezen om alleen foto's te posten, of foto's met een recensie, of foto's met bijschrift, niks hoeft serieus te zijn, maar het mag wel.

Deel met ons je foto's en geef elkaar opbouwende (niet afkrakende) kritiek.
Je hoeft niet 's werelds beste fotograaf te zijn om hier lid te worden, maar een beetje interesse in fotografie en muziek (wie heeft dat nou niet?) is wel vereisd. Wees ook een beetje kritisch welke foto's je wel en niet laat zien.

Als je foto's post, doe er dan maximaal één buiten de lj-cut. En niet belachelijk groot (ik ga geen maximale maten noemen ofzo, maar ik kan wel vanalles verwijderen haha). Verder mag je je in de lj-cut helemaal uitleven. Weet je niet meer hoe je zo'n cut moet maken? Vraag het dan even aan mij (foldedblind). Wijdt er geen hele post aan, of ga naar gewooneenvraag, daar zijn ze dol op dat soort vragen (;.

Ben je naar een concert geweest en wil je laten horen hoe geweldig het klonk zodat wij onze muzieksmaak kunnen verbreden? Zet dan een linkje met de muziek in je post (dat kan o.a. via yousendit.com).
Of ga je ergens heen en wil je weten wie er nog meer gaan? Ook dat mag.

en gebruik tags (artiest, podium, plaats, cameratype e.d.)! Zo kun je jouw posts en die van andere makkelijk terugvinden aan de zijkant van de hoofdpagina.

Wordt snel lid (: en blijf updaten!

jullie moderator
foldedblind

Statistics